Aangeboden: CMB Cleaning Services

BETAALBAAR SCHOONMAAKONDERHOUD VAN HOGE KWALITEIT
Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Etten-Leur en omstreken,die elke uitdaging aangaat en waarbij HYGIENE op nr.1 staat?
CMB Cleaning Services ontzorgt u van alle schoonmaakwerkzaamheden voor een goede prijs-kwaliteitverhouding . Dát is de dienstverlening van CMB Cleaning Services. De kracht van CMB Cleaning Services is het diverse aanbod aan schoonmaakmogelijkheden waarbij de wens van de klant voorop wordt gesteld. We bieden een ruim assortiment aan diensten aan en nemen hierbij de totale zorg van onze klanten uit handen. Onze ervaren medewerkers hebben een brede kijk op het gebied van schoonmaak wat u alleen maar ten goede zal komen. We zorgen voor een schone en hygiënische werkomgeving, onderhoud van uw pand of woning en zorgen voor representatieve kantoren.
Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


CMB Cleaning Services

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:03-08-2017 om 18:29u
Door:Ilona Pieterman
Bekeken door: 263 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Etten Leur
Locatie: Google Maps snapshot van Etten Leur

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2017. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.