Te koop: Glazenwassers wijk

te koop Kleine Glazenwassers wijk in de buurt van Amsterdam het zijn nieuwbouw woningen laagbouw en  snel schoon te maken ongeveer 30 stuks prijs per huis is 10 euro en dat is ongeveer 4 dagen werk.
De betaling gaat digitaal ofwel ze maken het over naar je rekening... en sommige klanten willen een whats app bericht ontvangen dat je de volgende dag komt ook wel handig want dan laten ze het tuinhek open en hoef je niet over een schuur te klimmen 
Opbrengst is zo n 350 euro vraagprijs voor de wijk is 1500 euro Kosten: N.o.t.k.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:29-07-2017 om 06:51u
Door:Ruud
Bekeken door: 663 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 7 vragen gesteld
Woonplaats:Amsterdam
Locatie: Google Maps snapshot van Amsterdam

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2017. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.